A LEGJOBB A 2020-as IPTV SZOLGÁLTATÁS TESZTÉBEN

Az alábbiakban a legjobb IPTV szolgáltatás áll rendelkezésre 2020-ban, és a legjobb VPN-szolgáltatás jelenleg az előfizetéshez. Megvizsgáltuk, hogy milyen csatorna ajánlatot kap az előfizetésben, és mennyire biztonságos és gyors a VPN szolgáltatás. Ha részletesebben meg szeretné tudni, hogy mely TV-csatornákat tartalmazza, akkor itt megtalálja az összes csatornát. Azt is gondoljuk, hogy érdemes elolvasnia egy kicsit a biztonságról, és arról, hogy mit tesz a VPN az Ön számára, mielőtt előfizetőt vásárol. Minden ár megtalálható a cikk oldalain.

AliExpress-IPTV

Az AliExpress a világ második legnagyobb piaca az Amazon után, de kínai tulajdonban vannak. Ez lehetővé teszi, hogy bármit megtaláljon a platformjukon, és ezek egyike az IPTV-előfizetések.

Sajnos már nem tudunk kapcsolatba lépni velük, mivel a hatóságok rajtunk voltak. Csak annyit kell tennie, hogy felkeresi az AliExpress.com webhelyet, majd az IPTV-n keres.

Néha kereshet egy kicsit, és kereshet olyan kifejezéseket, mint “HD TV“, “IPTV subsciption“, “m3u” vagy “world tv“. Megpróbálnak elrejtőzni, de rengeteg eladó van az AliExpressen. A 12 hónapos előfizetés körülbelül 15-20 dollárba kerül.

A NordVPN a világ legnagyobb VPN-szolgáltatása, és az összes VPN-szolgáltatással rendelkezik a legtöbb szerverrel. Ez már régóta nyilvánvaló választás mindazok számára, akik IPTV-csatornákra akarják használni. Ennek oka, hogy a piacon csak néhány VPN-szolgáltatás képes titkosítani az élő adatfolyamhoz szükséges összes adatmennyiséget a feltörés megkezdése nélkül.

Az a néhány egyéb szolgáltatás, amely képes erre, főleg a vállalatok, vagy az ExpressVPN számára készült, mivel ezek szintén jók, de kétszer olyan drágák. Tehát ajánlásunk mindenképpen a NordVPN, amely csak évi 30 dollárba kerül. A szolgáltatásról további információt a VPN vállalat weboldalán talál.