Az IPTV viszonteladók elleni világszerte zajló nagyszabású razziák miatt jelenleg nem áll módunkban kapcsolatba lépni egyetlen viszonteladóval sem! ITT és ITT olvashat bővebben a legújabb razziákról, így valószínűleg megérti, miért kellene MOST kapnia egy VPN-t! A legjobbnak tartott előfizetés megvásárlásához csak fel kell menned az AliExpress oldalára, és keresni kell az IPTV-n!

Az iptv használatakor biztonságosan szörfözhet az interneten

Legutóbb egy héttel ezelőtt számos országban hatalmas razzia történt az IPTV-szolgáltatásokat forgalmazó játékosok ellen. Többek között olyan szervereket foglaltak le, amelyek csaknem 50 millió felhasználó fiókadatait tartalmazzák. Tehát jó okok vannak arra, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az interneten végzett tevékenységeket nem lehet nyomon követni.

Az újság megkeresett minket

Az IPTVis-nél egy nagy újság keresett meg minket, aki arra gondolt, elképzelhetnénk-e egy interjú felállítását, és mivel mi magunk sem adunk el IPTV-szolgáltatásokat, megállapodtunk, hogy egy újságíróval beszélgetünk onnan a Tele-n keresztül. Ezután megtudtuk, hogy a svéd rendőrség jelenleg kiterjedt vizsgálatot folytat, ahol nagyszámú IPTV-szolgáltatás és viszonteladó van rossz helyzetben.

Mennyibe kerül a névtelen böngészés és az iptv biztonságos használata?

A tesztelés során a legjobbnak tartott csatornacsomaggal csak körülbelül 18 dollárba kerül évente. Ha ezután azt is szeretné használni, hogy el ne ragadjanak, és milliók büntetését kockáztatja, akkor VPN-szolgáltatást is vásároljon évente körülbelül 30 dollárért. Összesen körülbelül 50 dollárba kerül az iptv csatornák használata.

Razzia

Ez azt jelenti, hogy nem azt mondjuk, hogy nem használhat IPTV szolgáltatást, vagy sem, de erős ajánlást szeretnénk adni az ilyen esetekre vonatkozó óvintézkedések megtételéről. A legkevesebb, ami lehetővé teszi a biztonságos és névtelen szörfözést, az az, ha VPN-t szerez magának.

1. HASZNÁLJON VPN

Hosszú ideje hirdetjük a VPN-ek használatát, és arra kérünk mindenkit, aki használja az IPTV szolgáltatást, azonnal fektessen be egy VPN-szolgáltatásba. Ez biztosítja, hogy az összes forgalom először egy szerveren keresztül menjen külföldön, ahol új IP-címet kap. Ez azt jelenti, hogy nem lehet látni, hogy ki mit tett.

Ma a legutóbbi rajtaütések után minden IPTV-szolgáltató javasolja VPN használatát, és a beépített funkciókkal rendelkeznek a kapott szoftverben.

A VPN használatának egyetlen negatívuma, hogy stabil VPN-szolgáltatóval kell rendelkeznie, hogy ne legyen túl lassú és lassú internet. Svédországban sajnos csak néhány darab tartja meg a mércét, hogy elkerülje a lemaradást az adásban. Írtunk egy cikket, amely felsorolja a legjobb vpn szolgáltatást, amelyet jelenleg megvásárolhat.