AliExpress-IPTV

Az IPTV-előfizetés körülbelül 15-18 dollárba kerül egy 12 hónapos csomagért. Ebben megkapja az összes sport- és filmcsatornát. Ezenkívül megkapja az összes szokásos csatornát, amely nem számít prémium csatornának.

Sajnos már nem tudunk kapcsolatba lépni velük, mivel a hatóságok rajtunk voltak. Csak annyit kell tennie, hogy felkeresi az AliExpress.com webhelyet, majd az IPTV-n keres.

Néha kereshet egy kicsit, és kereshet olyan kifejezéseket, mint “HD TV“, “IPTV subscription“, “m3u” vagy “world tv“. Megpróbálnak elrejtőzni, de rengeteg eladó van az AliExpressen. Egy másik módszer az, hogy először belemegyünk az IPTV dobozokba, mert akkor általában tiszta előfizetés jelenik meg.

A NordVPN körülbelül havi 3 dollárba kerül, ha 1-2 éves előfizetést vásárol tőlük. Ebbe azt gondoljuk, hogy mindenkinek be kell fektetnie, mivel a hatóságok az IPTV-felhasználókat és a viszonteladókat egy fúvókával üldözik. Ez olcsó pénz annak elkerülése érdekében, hogy a tévétársaságokra kiszabott büntetések miatt sok milliós bírságot kockáztassanak.

Olvassa el nyugodtan a biztonságról szóló cikkünket, és jobban meg fogja érteni, miért javasoljuk annyira, hogy szerezzen be egy VPN-t. További információ a szolgáltatásról a VPN vállalat saját weboldalán található.